Alikbayan-laatikoiden ja verkkokauppojen edut ja haitat

huhtikuu 25, 2017 - Tapio Olli

Comments are off for this post.

Lähettäminen lahjat on yksi suosituimmista käytännöistä monien merentakaisten filippiiniläisten. Se johtui tästä palvelusta, että paketti tunnetaan balikbayan laatikko tuli suosittu monien filipiinien. Kuitenkin muu kuin balikbaajan laatikoiden käyttö, monet merentakaiset filipiinit olivat käyttäneet myös verkkokauppoja Filippiineillä keinona lähettää lahjoja rakkailleen.

Joten mikä menetelmä on paras? Filippiinien mukaan kukin Filippiinien lahjojen lähetystapa tunnetaan omien etujensa takia. Siksi balikbayan-laatikoita käytetään edelleen, vaikka useat merentakaiset filippiinit olivat sanoneet, että verkkokauppojen käyttö on paljon kätevämpää.

Kuitenkin kukin menetelmä tunnetaan myös omista haitoistaan, mikä tekee jokaisesta menetelmästä sopivan tiettyyn tarkoitukseen. Joten mitkä ovat edut ja haitat käyttämällä balikbayan laatikoita ja verkkokaupoista lähettää lahja Filippiinit?

 

Balikbayan-laatikoiden edut ja haitat

Balikbayan-laatikoiden pääasiallinen etu ulkomaisten filippiinien mukaan on sen kustannustehokkuus. Yksi ominaisuus, joka erottaa balikbaasi-laatikot muusta pakkaustyypistä, on sen koko, jossa balikbayan-laatikot ovat isompia ja bulkkia verrattuna perinteisiin pakkauksiin.

Sen koon vuoksi merentakaiset filipinot voivat helposti lähettää useita lahjatavaroita samaan pakkaukseen. Balikbayan-laatikoilla lähetetyt lahjat koostuvat yleensä tavaroista, jotka eivät helposti tuhoutu tai hajoa, kuten vaatteita, leluja, tarvikkeita, elektroniikkaa, kenkiä, hajusteita, säilykkeitä, tavallisia taloustavaroita, hygieniatuotteita ja paljon muuta.

Toinen suuruusluokka on sen kustannustehokkuus. Jos sama määrä kohteita lähetettiin pienempien yksittäisten pakettien kautta, kustannukset voivat olla merkittäviä. On kuitenkin myös useita haittoja balikbaasi-laatikoiden käytössä.

Yksi haitta on ponnistelujen ja ajan, joka tarvitaan järjestämään koko balikbayan-laatikko, johon tavallisesti liittyy runsaasti ostoksia ja selailua sekä pakettien kohteiden turvallinen käsittely ja prosessi paketin lähettämisestä kuriiripalvelun kautta. Toinen on sen toimitus, joka yleensä kestää viikkoja jopa kuukaudeksi. Vaikka onkin nopeampi tapa lähettää balikbayan-ruutuja (lentokoneiden välityksellä), vakaata toimituspäivää ei ole. Tämä tekee verkkokaupoista hyödyllisemmän verrattuna balikbayan-laatikoihin.

 

Verkkokauppojen edut ja haitat

Verkkokaupoista tuli suosittuja useista syistä, joista toinen on, että verkkokaupat ovat paljon käteviä verrattuna balikbayan-laatikoihin, joissa merentakaisten filipinojen olisi vain käytettävä tietokonetta tai WIFI-yhteensopivaa matkapuhelinta lähettää lahjoja Filippiineillä .

Toinen etu verkkokauppojen käyttämisestä Balikbayan-laatikoiden käyttöön on sen kokoelma lahjatavaroita. Vain verkkokauppojen kautta ulkomaalaiset filipinot voivat lähettää lahjoja, kuten kukkakimppuja, kodinkoneita, ruokia ja jopa ajoneuvoja.

Verkkokaupat voivat myös tarjota merentakaisille filippiineille mahdollisuuden lähettää lahjoja nopeammin kuin balikbaajan laatikoiden käyttö. Verkkokaupoista tiedetään nopeutetuista jakelupalveluista, tavallisesti 2-5 arkipäivää. Ja verrattuna lähettämään balikbayan laatikko, verkkokaupoista tiedetään lähettää lahjoja ajoissa.

Verkkokauppojen käytön haitta on jokaisen kohteen hinta, joka on paljon kalliimpaa. Toinen on se, että useimmat online-käytettävissä olevat tuotteet ovat vain niitä, jotka löytyvät Filippiineiltä. Harvinaisia ​​ja tuontituotteita voidaan lähettää vain balikbayan laatikoiden kautta. Lisätietoja vierailemalla sivuillamme osoitteessa.

Tapio Olli